خورش کنگر
مواد لازم :
كنگر..................................................یک و نیم كیلوگرم
نعنا و جعفری خرد شده.........................نیم كیلوگرم
گوشت.............................................۱ كیلوگرم
پیاز خرد شده ...................................۱ عدد
آب لیمو...........................................۴ قاشق غذاخوری
زعفران آب شده .............................۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل...................................به میزان لا زم
روغن مایع ....................................۶ قاشق غذاخوری
آب .............................................۲ لیتر
روش تهیه :
ابتدا تیغ كنگرها را بگیرید و آن ها را خوب پاک كنید و بشویید و به قطعات چهار سانتی متری برش دهید. پیاز را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس گوشت را خرد نمایید و با پیازها تفت دهید و با دو لیتر آب بگذارید تا كاملا بپزد. كنگرها را با دو قاشق روغن تفت دهید سپس نعنا و جعفری را هم با سه قاشق روغن تفت دهید. وقتی گوشت نیم پز شد كنگر و نعنا و جعفری را به آن اضافه نمایید و بگذارید تا نیم ساعت دیگر بپزد. در پایان نمک و فلفل و آب لیمو و زعفران را به غذا بیفزایید و اجازه دهید ده دقیقه دیگر روی حرارت بماند و خورش جا بیفتد آن گاه همراه با برنج سرو نمایید.