اردور میگو
مواد لازم :
میگو ........................................۵۰۰ گرم
سیر.........................................۳ حبه
زنجبیل تازه ی رنده شده.............۱ قاشق چای خوری
سس فلفل..............................۱ قاشق سوپ خوری
آب لیموی تازه ........................۲ قاشق سوپ خوری
جعفری و ریحان تازه ...............۲ قاشق سوپ خوری
نمک ..................................به مقدار لا زم
روش تهیه :
سیر، زنجبیل تازه، سس فلفل، آب لیموی تازه، نمک، جعفری و ریحان خرد شده را داخل یک ظرف ریخته و با هم مخلوط كنید. سر و پوست و روده سیاه میگوها را گرفته و پس از شستن داخل این سس قرار دهید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا میگوها مزه دار شود. هر كدام از میگوها را داخل سیخ چوبی كوچک گذاشته و در تابه با كمی روغن زیتون بپزید تا كمی رنگ میگوها تغییر كند.