Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:39

28
بهمن
ماهی شکم پر

ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر

ماهی شکم پر

 

 

مواد لازم:

 

ماهی سفید (آزاد یا شوریده بزرگ).............................۱ عدد

مغز گردوی آسیاب شده...........................................۴ قاشق سوپ خوری

انار دان ساییده شده (رب انار)...................................۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری

پیاز .....................................................................۱ عدد

زعفران، نمک و فلفل..............................................به میزان لا زم

روغن برای سرخ كردن............................................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

ابتدا فلس های ماهی را بگیرید. آبشش ها را خارج نمایید. شكم ماهی را برش داده و داخل شكم ماهی را كاملا  خالی كنید، آن را خوب بشویید و بگذارید تا آب ماهی برود. سپس داخل شكم ماهی و بیرون آن را نمک و فلفل و زعفران بزنید و كنار بگذارید. پیاز را ریز خرد كنید و با كمی روغن تفت دهید. سبزیجات را بشویید، خیلی ریز خرد نموده و با مغز گردو كمی تفت دهید و سپس با دانه انار آسیاب شده (می توانید به جای دانه انار ترش از ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری رب انار استفاده نمایید) و نمک و فلفل مخلوط نموده و كمی روی حرارت تفت دهید تا مزه دار شوند  سپس داخل شكم ماهی را با این مواد پر كنید. آن گاه شكم آن را بدوزید و در ظرف مناسبی قرار داده و دو طرف آن را با حرارت ملا یم سرخ كنید یا اینكه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا روی ماهی برشته شود. در صورت تمایل می توانید به وسیله ی نخ، سر و دم ماهی را محكم به هم ببندید و سپس آن را سرخ نمایید.

توجه: در صورتی كه سبزی های فوق در دسترس نباشد می توانید از  ۵۰۰ گرم گشنیز، ۲۵۰ گرم جعفری ،۳ شاخه برگ سیر تازه  و ۳ شاخه شنبلیله استفاده نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ماهی شکم پر تعداد بازديد: 856 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز