Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 21:41

28
بهمن
سرکه ی انگور

سرکه ی انگور

طرز تهیه سرکه ی انگور

سرکه ی انگور

 

مواد لازم : 

 

۳ كیلو ...................انگور

به میزان لا زم.......... آب

۱ لیوان................... سركه

 

روش تهیه : 

 

انگور را شسته و حبه كنید; سپس دو سوم ظرف را انگور حبه شده بریزید و یک پارچه ی تمیز روی آن بگذارید و به مدت ۱ هفته در جای گرم بگذارید تا انگورها آب بیندازند. وقتی انگور آب انداخت و روی حبه ها را گرفت به اندازه ای آب بریزید كه مقداری از سر ظرف خالی بماند و بگذارید ۱ روز با درب باز بماند تا حباب های هوا خارج شود. در این هنگام ۱ لیوان سركه بریزید; سپس در آن را محكم كنید. اگر در فصل تابستان باشد ۴۰ روز الی ۲ ماه و اگر در فصل پاییز باشد تقریبا ۶ ماه بگذارید بماند.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سرکه ی انگور تعداد بازديد: 841 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز