پلوی سبزیجات
مواد لازم : برای 2 نفر :
یک دوم ..........................................پیمانه ی پلوپز برنج
یک دوم قاشق چای خوری.................. روغن
۱ قاشق چای خوری .........................پیاز داغ
۱۰۰گرم .........................................تن ماهی
یک دوم قاشق چای خوری................. رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری ............................هویج نگینی شده
۱ قاشق غذاخوری ............................فلفل دلمه ای قرمز نگینی شده
۱ قاشق غذاخوری ............................نخودفرنگی پخته شده
۱ قاشق غذاخوری............................. لوبیا سبز ریز خرد شده و پخته شده
۱ قاشق غذاخوری............................. ذرت پخته شده
۱ پیمانه............................................ آب
روش تهیه :
روغن را در قابلمه ی كوچكی گرم نموده، هویج و فلفل دلمه ای را به آن اضافه كنید. و چند دقیقه ای تفت دهید تا كمی نرم شود; سپس لوبیا سبز، ذرت و نخودفرنگی را كه پیشاپیش پخته اید، همراه با برنج و یک پیمانه آب به آن بیفزایید. رب را به همراه پیاز داغ، نمک، فلفل و مقدار كمی روغن در ظرف جداگانه ای تفت داده و به سایر مواد اضافه كنید. در فاصله ای كه آب قابلمه به جوش می آید، تن ماهی را به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه در آب بگذارید تا بجوشد; سپس در آن را سوراخ كرده و روغن اضافی تن را كاملا از آن جدا كنید. بعد از اینكه مواد قابلمه به جوش آمد تن را هم به آن افزوده و پیوسته به هم بزنید تا آب آن جذب برنج شود و برنج نرم گردد. بعد از دم كشیدن، برنج را در بشقاب ها كشیده و بگذاری كمی خنک شود و سپس سرو نمایید.
قابل ذكر است كه مادران محترم با توجه به ذائقه ی كودک خود می توانند سبزیجات به كار رفته در غذای فوق را با سبزیجات دیگر جای گزین نمایند و نیز به جای تن ماهی می توانید از گوشت مرغ یا گوشت بره و یا گوشت گاو پخته شده استفاده كنید.