رولت کوکو با مغز
مواد لازم :
۵۰۰ گرم .....................................سبزی كوكو (شامل تره، گشنیز، جعفری، برگ كاهو، چند ساقه پیازچه)
۴ تا ۵ عدد ..................................تخم مرغ
یک قاشق سوپ خوری.................. آرد
یک قاشق چای خوری................... نمک
۵۰ گرم .....................................روغن
مواد لازم برای داخل رولت :
۲ عدد ........................................مغز گوسفند
۴ قاشق سوپ خوری.................. پیاز سرخ كرده
فلفل و نمک .............................به میزان دلخواه
۵۰ گرم.................................... پنیر پیتزای كش دار
۱ عدد.......................................پیاز متوسط
یک قاشق چای خوری.................. نمک
یک لیوان آب............................... (۲۵۰میلی لیتر)
روش تهیه :
ابتدا مغز را تمیز كرده و همراه با كمی نمک و یک عدد پیاز متوسط با یک لیوان آب می پزیم به مدت ۳۰ دقیقه پخت كنید; پس از خنک شدن، پوست روی مغز وعده ی داخل آن را خارج كرده، با پشت چنگال نرم كنید. پیاز داغ را با دو قاشق سوپ خوری روغن همراه با فلفل و نیز در صورت نیاز نمک، مخلوط كرده و روی حرارت، ۵ دقیقه تفت دهید.
سبزی كوكو را كه تمیز كرده و سپس شسته اید، بگذارید تا آب آن كاملا گرفته شود; پس از آن از چرخ گوشت رد كنید. آن گاه آرد، نمک و فلفل را نخست افزوده و خوب مخلوط كنید، سپس تخم مرغ ها را بشكنید و با آن مخلوط نموده و خوب با چنگال بزنید در كف ماهی تابه ی مستطیل شكل، روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود پس از آن مایه ی كوكو را ریخته و خوب با پشت قاشق، صاف و یک دست كنید.
اكنون حرارت را ملا یم كرده در آن را ببندید تا كوكو پخته شود اگر در فر بگذارید بهتر است; ولی زیاد برشته نشود. كوكو را روی سطح كاغذ آلومینیوم برگردانید و مواد مغز را روی آن بمالید تا سطح آن پوشیده شود اكنون ۵۰ گرم پنیر كش دار را كه پیش تر رنده كرده اید بر روی سطح آن بپاشید و از یک طرف رول كنید; سپس داخل همان كاغذ بپیچید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید; آن گاه از فر خارج كرده و به آرامی كاغذ فویل را جدا كنید. در صورتی كه بخواهید بیشتر برشته شود، ۱۰ دقیقه ی دیگر در فر قرار دهید; در غیر این صورت در ظرف مناسبی قرار داده و برش دهید. با یک سالا د می توانید در كنار این غذا، شام مناسبی داشته باشید.
نكته: داخل مغز گوسفند غده ای كوچک است كه باید گرفته و جدا شود.