Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:51

28
بهمن
رولت کوکو با مغز

رولت کوکو با مغز

طرز تهیه رولت کوکو با مغز

رولت کوکو با مغز

 

 

مواد لازم : 

 

۵۰۰ گرم .....................................سبزی كوكو (شامل تره، گشنیز، جعفری، برگ كاهو، چند ساقه پیازچه)

۴ تا ۵ عدد ..................................تخم مرغ

یک قاشق سوپ خوری.................. آرد

یک قاشق چای خوری................... نمک

۵۰ گرم .....................................روغن

 

مواد لازم برای داخل رولت : 

 

۲ عدد ........................................مغز گوسفند

۴ قاشق سوپ خوری.................. پیاز سرخ كرده

فلفل و نمک .............................به میزان دلخواه 

۵۰ گرم.................................... پنیر پیتزای كش دار

۱ عدد.......................................پیاز متوسط

یک قاشق چای خوری.................. نمک

یک لیوان آب............................... (۲۵۰میلی لیتر)

 

روش تهیه : 

 

ابتدا مغز را تمیز كرده و همراه با كمی نمک و یک عدد پیاز متوسط با یک لیوان آب می پزیم به مدت ۳۰ دقیقه پخت كنید; پس از خنک شدن، پوست روی مغز وعده ی داخل آن را خارج كرده، با پشت چنگال نرم كنید. پیاز داغ را با دو قاشق سوپ خوری روغن همراه با فلفل و نیز در صورت نیاز نمک، مخلوط كرده و روی حرارت، ۵ دقیقه تفت دهید.

سبزی كوكو را كه تمیز كرده و سپس شسته اید، بگذارید تا آب آن كاملا  گرفته شود; پس از آن از چرخ  گوشت رد كنید. آن گاه آرد، نمک و فلفل را  نخست افزوده و خوب مخلوط كنید، سپس تخم مرغ ها را بشكنید و با آن مخلوط نموده و خوب با چنگال بزنید در كف ماهی تابه ی مستطیل شكل، روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود پس از آن مایه ی كوكو را ریخته و خوب با پشت قاشق، صاف و یک دست كنید.

اكنون حرارت را ملا یم كرده در آن را ببندید تا كوكو پخته شود  اگر در فر بگذارید بهتر است; ولی زیاد برشته نشود. كوكو را روی سطح كاغذ آلومینیوم برگردانید و مواد مغز را روی آن بمالید تا سطح آن پوشیده شود اكنون ۵۰ گرم پنیر كش دار را كه پیش تر رنده كرده اید بر روی سطح آن بپاشید و از یک طرف رول كنید; سپس داخل همان كاغذ بپیچید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید; آن گاه از فر خارج كرده و به آرامی كاغذ فویل را جدا كنید. در صورتی كه بخواهید بیشتر برشته شود، ۱۰ دقیقه ی دیگر در فر قرار دهید; در غیر این صورت در ظرف مناسبی قرار داده و برش دهید. با یک سالا د می توانید در كنار این غذا، شام مناسبی داشته باشید.

نكته: داخل مغز گوسفند غده ای كوچک است كه باید  گرفته و جدا شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، رولت کوکو با مغز تعداد بازديد: 1428 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز