کوکوی سیب زمینی سه رنگ
مواد لازم :
۲ كیلو ...........................................سیب زمینی پخته
۱۶۰ گرم .......................................كره
یک دوم لیوان................................. شیر
۱ قاشق غذاخوری ..........................سس تند
۲۵۰ گرم....................................... پنیر پیتزا
۳عدد........................................... گوجه فرنگی رنده شده
۱۵۰ گرم....................................... سوسیس
۱۰۰ گرم........................................ خامه
۱۰۰ گرم........................................ پنیر فتا
۱۵۰ گرم ........................................پنیر چدار
۱ عدد ...........................................تخم مرغ
۱۵۰ گرم ......................................برگ ریحان تازه
۱۰۰ گرم ......................................بادام زمینی بوداده
۱ حبه........................................... سیر
۳۰ تا ۵۰ گرم پنیر پارمیسان(یا پنیر كوزه ای كهنه شده)
روش تهیه
ابتدا سیب زمینی های پخته را ریز كرده، سپس پوره كنید و بعد با كره و شیر مخلوط نمایید. مایه ی سیب زمینی را به ۳ قسمت تقسیم كنید. سوسیس ها را به صورت حبه قندی ریز كنید و با گوجه فرنگی در تابه تفت دهید، سپس یک قاشق مرباخوری سس تند به آن بیفزایید و با یک قسمت از پوره، مخلوط، بعد در كف قالب كیک پهن كنید. پنیر فتا را رنده كرده و با پنیر چدار و پارمزان مخلوط نمایید، بعد با زرده ی تخم مرغ، قسمت دیگری از پوره را مخلوط كرده و یک لا یه ی دیگر روی لا یه ی سوسیس بریزید و پهن كنید، سپس برگ ریحان را در خردكن ریخته و بادام زمینی را به آن اضافه نمایید و آن گاه سیر و خامه را بیفزایید و بعد با یک قسمت دیگر پوره مخلوط كنید. اكنون مواد را داخل قالب در طبقه ی آخر بریزید و روی آن را پنیر پیتزا دهید; سپس در فر با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه پخته و با برگ ریحان تزیین نمایید.