Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:11

28
بهمن
موساکا یونانی

موساکا یونانی

طرز تهیه موساکا یونانی

موساکا یونانی

 

 

مواد لازم

 

۳ قاشق چای خوری............................. روغن زیتون

۱ عدد ...............................................پیاز درشت خرد شده

۲ عدد ...............................................هویج خرد شده

۲ ساقه ...........................................كرفس تازه خرد شده

۲ عدد .............................................كدو سبز خرد شده

۲ حبه............................................. سیر له شده ریز شده

۵۰۰ گرم.......................................... گوشت چرخ كرده

۶۰۰ گرم..........................................گوجه فرنگی پوره شده

۱۲۵ سی سی ................................آب گوشت

۲ قاشق غذاخوری ............................رب گوجه فرنگی

۲ قاشق چای خوری........................ ارگانو

۳۵۰ گرم...................................... ورق لا زانیا

۲ عدد..........................................بادمجان خرد شده

 

مواد لازم برای تهیه سس پنیر : 

 

۱۵۰ گرم ...............................................مخلوط سبزیجات شامل پیاز، كرفس، موسیر و تره فرنگی

۵۰ گرم .................................................كره

۵۰ تا ۱۰۰ گرم ......................................پنیر پیتزا (به دلخواه)

یک قاشق غذا خوری............................. آرد

یک لیوان............................................. شیر

به مقدار لازم ......................................نمک و فلفل

 

روش تهیه

 

ابتدا پیاز، هویج و كرفس را تفت دهید تا خوب نرم شوند، بعد گوشت (گوشت را به حدی تفت دهید كه رنگش برگردد و رنگ قرمزی نداشته باشد)، بادمجان، كدو و سیر را افزوده، تفت دهید. سپس درب ظرف را بسته، به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. خمیر لا زانیا را در ظرف پیركس چیده و روی آن از مایه ی موساكا (مخلوط مواد بالا ) بدهید و در آخر روی مایه را سس پنیر بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه پخته و سرو نمایید.

روش تهیه ی سس پنیر:

نخست كره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت بگذارید سپس كلیه ی سبزیجات را كه ریز رنده كرده اید همراه با نمک و فلفل به آن بیفزایید وبه مدت سه دقیقه تفت دهید آنگاه آرد را اضافه نمایید و به مدت یک دقیقه ی دیگر تفت دهید.در حالی كه مخلوط حاصل را هم می زنید شیر را اضافه نماییدو آنقدر هم بزنید تا سس غلیظ شود.در انتها پنیر پیتزا را اضافه نمایید و گرم گرم روی موساكا بریزید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، موساکا یونانی تعداد بازديد: 593 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز