اسفناج با پنیر
مواد لازم :
۵/۱ كیلو......................................... اسفناج
۱ عدد............................................ پیاز
۲ قاشق سوپ خوری....................... كره
یک چهارم قاشق چای خوری........... جوز هندی
۱ حبه.......................................... سیر
۴ قاشق سوپ خوری.................... خامه
۱۵۰ گرم .....................................پنیر بی نمک
یک چهارم قاشق چای خوری ..........شكر
به میزان لا زم.............................. نمک و فلفل
روش تهیه
اسفناج ها را بشویید و ساقه های سفت آن را جدا كنید. پیاز و سیر را ریز كرده و در كره، طلا یی كنید.اسفناج را كم كم اضافه كنید; سپس جوز هندی، شكر، و نمک و فلفل را افزوده و بگذارید حدود ۸ دقیقه بپزد. پنیر را رنده كنید. در یک ظرف نسوز كه چرب كرده اید اسفناج ها را ریخته و روی آن ها پنیر رنده شده بپاشید; آن گاه خامه را روی مواد بریزید; و سپس ظرف را حدود ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۴۴۰ درجه ی فارنهایت قرار دهید تا پنیر، طلا یی رنگ شود.