Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:18

28
بهمن
رول کو و هویج

رول کو و هویج

طرز تهیه رول کو و هویج

رول کو و هویج

 

 

مواد لازم : 

 

۲ عدد ...................................كدو، (هر كدام ۳۰۰ گرم)

۴ عدد ..................................هویج، (هر كدام ۶۵ گرم)

۱ قاشق چای خوری............... شكر

۲۰۰ گرم............................. پنیر گودا

۱۶ ورقه ی نازک................... ژامبون

۵/۱ قاشق سوپ خوری.......... كره

جعفری خرد شده برای تزیین

به میزان لا زم ......................نمک

 

روش تهیه :

 

هویج را پوست بگیرید و هر كدام را به صورت قلمی به ۸ تكه برش دهید; سپس در آب نمک و شكر حدود ۱۰ دقیقه بپزید و آب كش كنید. كدوها را بشویید و از طول به ۸ تكه، به صورت نازک برش دهید; سپس حدود ۳۰ ثانیه در آب و كمی نمک بپزید و آب كش كنید. پنیر رابه صورت قلمی به ۱۶ تكه برش دهید. هر كدام از ورقه های كدو را با ورقی از ژامبون بپوشانید و یک ورق از پنیر و ۲ ورق از هویج را سر آن قرار دهید و به صورت رول بپیچانید و با خلا ل چوبی محكم كنید تا باز نشوند. كره را آب كنید و به روی رول ها بمالید. غذا را در فر  و دمای ۴۰۰ درجه ی فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر آن كاملا  آب شود; سپس با جعفری خرد شده تزیین كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، رول کو و هویج تعداد بازديد: 596 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز