رول کو و هویج
مواد لازم :
۲ عدد ...................................كدو، (هر كدام ۳۰۰ گرم)
۴ عدد ..................................هویج، (هر كدام ۶۵ گرم)
۱ قاشق چای خوری............... شكر
۲۰۰ گرم............................. پنیر گودا
۱۶ ورقه ی نازک................... ژامبون
۵/۱ قاشق سوپ خوری.......... كره
جعفری خرد شده برای تزیین
به میزان لا زم ......................نمک
روش تهیه :
هویج را پوست بگیرید و هر كدام را به صورت قلمی به ۸ تكه برش دهید; سپس در آب نمک و شكر حدود ۱۰ دقیقه بپزید و آب كش كنید. كدوها را بشویید و از طول به ۸ تكه، به صورت نازک برش دهید; سپس حدود ۳۰ ثانیه در آب و كمی نمک بپزید و آب كش كنید. پنیر رابه صورت قلمی به ۱۶ تكه برش دهید. هر كدام از ورقه های كدو را با ورقی از ژامبون بپوشانید و یک ورق از پنیر و ۲ ورق از هویج را سر آن قرار دهید و به صورت رول بپیچانید و با خلا ل چوبی محكم كنید تا باز نشوند. كره را آب كنید و به روی رول ها بمالید. غذا را در فر و دمای ۴۰۰ درجه ی فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر آن كاملا آب شود; سپس با جعفری خرد شده تزیین كنید.