Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:12

28
بهمن
کرپ میوه با دارچین

کرپ میوه با دارچین

طرز تهیه کرپ میوه با دارچین

کرپ میوه با دارچین

 

 

مواد لازم : 

 

نصف فنجان............................. كشمش

نصف فنجان.............................. زردآلوی خشک ریز شده

نصف فنجان.............................. سیب خشک ریز شده

نصف فنجان.............................. گلا بی خشک ریز شده

یک قاشق چای خوری................ رنده ی پوست پرتقال

یک چهارم فنجان (۳۵ گرم).......... آرد سفید

یک سوم فنجان (۵۵ گرم) ............آرد گندم سبوس دار

یک فنجان.................................. آب جوش

یک قاشق غذاخوری.................... شكر

یک عدد.................................... تخم مرغ زده شده

یک فنجان.................................. شیر

۳۰ گرم .....................................كره ی آب شده

دو قاشق غذاخوری ....................شكر قهوه ای

(مواد كرم دارچینی)

۳۰۰ میلی................................. گرم خامه

۲ قاشق غذاخوری .......................شكر

۲ قاشق چای خوری ...................دارچین

 

روش تهیه : 

 

تمامی میوه ها را با رنده ی پرتقال و آب جوش در كاسه ای بریزید و صبر كنید تا آب جذب میوه ها شده و سرد شود.آرد و شكر را درون كاسه ای با هم الک كنید; سپس تخم مرغ و كمی از شیر را به آن اضافه كنید تا مایه ی لطیفی به دست آید. در تابه ای كه چرب كرده و روی حرارت گذاشته اید، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از مایه بریزید و آن را زمانی كه قهوه ای شد برگردانید; تا طرف دیگر نیز قهوه ای شود  حدود ۸ كرپ از این طریق به دست می آید. یک چهارم فنجان از مخلوط میوه را درون هر كرپ ریخته و آن را لوله كنید. در ضمن سر آن را نیز برگردانید تا مواد بیرون نریزد. سپس كرپ ها را در ظرفی مناسب فر كه چرب كرده اید قرار دهید و روی آن ها را با كره چرب كنید و كمی شكر قهوه ای پاشیده و در فر  و دمای۱۸۰ درجه برای ۱۵ دقیقه قرار دهید; سپس آن ها را بیرون آورده و با كرم دارچین مصرف كنید.

روش تهیه ی كرم دارچینی:

خامه، شكر و دارچین را در ظرفی مناسب با همزن برقی و یا دستی آن قدر هم بزنید تا سفت شود.

نكات قابل توجه:

كرم دارچین و كرپ میوه را می توانید روز قبل آماده كنید و آن ها را در یخچال نگه دارید. در ضمن می توان آن ها را تا یک ماه در فریزر نگه داری كرد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، کرپ میوه با دارچین تعداد بازديد: 765 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز