لقمه های سیب زمینی
مواد لازم :
۱۸۵ گرم................................... آرد
یک قاشق مرباخوری.................. بیكینگ پودر
نصف قاشق چای خوری............. نمک
نصف فنجان.............................. كره ی مارگارین
دو عدد ...................................تخم مرغ زده شده
سه هشتم فنجان..................... شیر
۱۲۵ گرم................................. سیب زمینی پخته، له شده (پوره شده)
سه عدد................................. پیازچه ریز شده
كمی فلفل سیاه
آرد (برای ورز دادن)
مارگارین (برای چرب كردن)
روش تهیه :
آرد و بیكینگ پودر و نمک را با هم الک كنید; سپس مارگارین را اضافه كنید و هم بزنید تا نرم شود. شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و به مایه، آرد اضافه كنید تا خمیری یک دست، به وجود آید. فلفل سیاه، پیازچه و سیب زمینی را با هم مخلوط كنید و به خمیر بیفزایید.
در یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را روی این سطح به صورت لوله ای باز كنید; سپس با كاردی تیز، خمیر لوله ای را ببرید تا رول های كوچكی به دست آید; آن گاه در فر ۲۳۰ درجه سانتی گراد برای ۳۰ دقیقه قرار دهید. بلا فاصله پس از بیرون آوردن از فر، وسط آن ها را شكاف داده و كره را داخل آن بمالید.