سیب پلو (کرمانشاه )
مواد لازم :
۵۰۰ گرم............................ برنج
۵۰۰ گرم............................ سیب زمینی
۶-۵ قاشق غذاخوری........... شوید خشک
۱ كیلو............................... مرغ
۱ عدد .............................پیاز كوچک
به اندازه ی لازم................ نمک و فلفل و ادویه
۱ قاشق غذاخوری ............زعفران آب كرده در صورت تمایل
به مقدار لازم................... روغن كرمانشاهی یا كره
روش تهیه :
برنج را تمیز كرده و بشویید; سپس با مقداری آب ولرم و ۴ قاشق غذاخوری نمک، آن را چهار ساعت خیس كنید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آن را به بلندی یک بند انگشت خلا ل كنید. مرغ را با پیاز خرد شده و نمک و ادویه و دو لیوان آب و زعفران طوری بپزید كه در آخر یک لیوان آب داشته باشید.
در قابلمه ی مناسبی آب را جوش بیاورید; سپس برنج را در آن بریزید.
بعد از چند لحظه وقتی اولین جوش را زد، ۱ لیوان آب سرد به آن بیفزایید. وقتی برنج قد كشید و مغز آن پخته شد، سیب زمینی ها را افزوده سپس درون آب كش سرازیر كنید و روی آن آب ولرم بیفزایید; سپس در كف قابله، مقداری روغن و كمی آب مرغ بریزید; آن گاه برنج و سیب زمینی و شوید را پس از مخلوط كردن به همراه مرغ تكه شده درون قابلمه بیفزایید و بگذارید تا دم بكشد. بعد از اولین بخار، روی در قابلمه را دم كنی بگذارید. بعد از ۴۵دقیقه پلو آماده است. بعد از كشیدن در سینی روی آن روغن كرمانشاه یا كره داغ بدهید.