سالاد لوبیا قرمز و قارچ
مواد لازم :
۲۰۰ گرم...................... (یک پیمانه) لوبیا قرمز پخته
۲۵۰ گرم....................... قارچ پخته
۱ عدد ..........................فلفل دلمه ای قرمز
۲۰۰ گرم....................... خیار شور
۲ عدد.......................... كاهو سالا دی یا فرانسوی(دو رنگ سبز و قرمز)
۴ قاشق غذاخوری .........روغن زیتون
۶ قاشق غذاخوری......... آب نارنج
به مقدار لا زم ..............نمک و فلفل
۲ قاشق ..................غذاخوری جعفری خرد شده
روش تهیه :
لوبیا قرمز را به مدت ۴ ساعت خیس كرده و بپزید. قارچ را نیز در آب جوش كه كمی نمک و یک قاشق سركه به آن اضافه كرده اید، بپزید; سپس درون كاسه ای لوبیا، خیارشور، فلفل دلمه ای، و قارچ را مخلوط كرده و نیمی از آب نارنج و روغن زیتون و نمک و فلفل را روی مواد بریزید و خوب به هم بزنید; سپس كاهوی شسته شده را درون ظرفی كه بهتر است به صورت گردو كم ارتفاع باشد، بچینید; پس از آن مواد درون كاسه را وسط ظرف ریخته، و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید; سپس بقیه ی آب نارنج و روغن زیتون را روی سالا د بریزید و آن گاه نوش جان كنید.