سوپ میگو
مواد لازم :
۱۵۰ گرم ..........................................میگو
۲ قاشق سوپ خوری.......................... كره
۱ عدد.............................................. متوسط پیاز خرد شده
۱ عدد ...............................................فلفل دلمه ای خرد شده
۶ عدد............................................... فیله ی گوجه فرنگی
۳ پیمانه............................................. آب
۴ قاشق غذاخوری............................... گشنیز تازه ی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری .............................ریحان خرد شده
یک سوم قوطی كنسرو .......................نخودفرنگی
یک سوم قوطی كنسرو .......................ذرت
۲ قاشق غذاخوری.............................. آرد ذرت
به اندازه ی لا زم نمک و فلفل
روش تهیه
كره را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید; آن گاه پیاز را در آن كمی تفت دهید تا نرم و شفاف شود. فلفل دلمه را تفت دهید; آن گاه آب، گوجه فرنگی، گشنیز و ریحان را بیفزایید و حرارت را ملا یم كنید تا گوجه فرنگی پخته شود; بعد آرد را در یک لیوان آب سرد حل كنید و به سوپ بیفزایید و مرتب هم بزنید تا آرد جذب سوپ شود. حال نوبت افزودن كنسرو ذرت و نخود است. در پایان كار میگوهای پاک شده را بیفزایید و بعد از ۳ دقیقه سوپ را در ظرف بریزید و آن را با كمی گشنیز و حلقه های لیموترش تزیین نمایید.