دیپ خیار و هویج
تعریف دیپ:
دیپ ها جزو اردورها می باشند. دیپ مخلوطی از ماست چكیده، میوه ها، و سبزی جات خرد شده است. زمانی كه مخلوط آماده می شود باید مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بماند تا آماده ی مصرف شود. دیپ ها را معمولا با برش های نان تست یا با بیسكویت توک یا چوب شور یا كراكر سرو می كنند......
مواد لازم :
۱ عدد.................................... هویج رنده شده ی متوسط
۲ عدد ...................................خیار رنده شده ی متوسط
۱ قاشق مرباخوری.................. نعنای خشک
۲۰۰ گرم................................. پنیر خامه ای
سس مخصوص سالاد سبزیجات :
مواد لازم :
۱۰۰ گرم ..................................سس مایونز
۱۰۰ گرم ..................................ماست چكیده ی پاستوریزه
۳ قاشق غذاخوری..................... سویا سس شیرین
۱ قاشق غذاخوری ......................سس خردل
نمک و فلفل ............................به میزان لا زم
روش تهیه
ماست چكیده، سس مایونز، سویا سس، هم چنین سس خردل و فلفل را با هم مخلوط كنید و همراه سالا د سبزیجات سرو نمایید.در صورتی كه سس زیاد باشد، می توانید یک هفته در یخچال نگه داری كنید.
تذكر: این سس باید حتما طعم شیرین داشته باشد.
در صورت نبودن سویا سس شیرین می توانید از سویا سس معمولی و كمی پودر قند استفاده نمایید.