ترشی بادمجان شکم پر
مواد لازم :
۶ عدد................................. بادمجان قلمی و كوتاه
۵۰۰ گرم.............................. سبزی معطر (ریحان، نعناع، گشنیز، كمی شوید و جعفری)
به میزان لا زم ......................فلفل سبز تند
۱ بوته................................ سیر خرد شده
یک و نیم لیتر ......................سركه
۲ قاشق غذاخوری.............. ادویه (فلفل سیاه، رازیانه، تخم گشنیز،
سیاه دانه، گلپر و نمک ...)
روش تهیه
بادمجان درسته را به همراه سبزی معطر و سیر و فلفل سبز شسته، به مدت ۱۲ ساعت اجازه دهید تا خشک شود. سبزی ها را خرد كرده به همراه فلفل سبز ریز شده، سیر رنده شده و ادویه، مخلوط نمایید.
سپس شكم بادمجان ها را پاره كنید و همه مواد را داخل شكم بادمجان بریزید. در شكم بادمجان را كاملا با خلا ل دندان بسته بعد در ظرف مورد نظر آن ها را بچینید. یک قاشق مرباخوری نمک را با سركه مخلوط كرده روی بادمجان ها بریزید.
در ظرف را كاملا بسته در یخچال نگه داری نمایید. بهتر است این ترشی بعد از یک ماه مصرف شود (تا آن موقع كاملا جا افتاده است).