خوراک سیب ، تره فرنگی و سیب زمینی
مواد لازم :
یک و نیم كیلو............................................ سیب زمینی
۳ بوته..................................................... تره فرنگی خرد شده
۴ قاشق غذاخوری................................... روغن زیتون
۳ عدد.................................................... پیاز خرد شده
۱ بوته كوچک .........................................كرفس خرد شده
۲عدد ...................................................سیب زرد بزرگ
۵۰ گرم ................................................آرد یا نشاسته سیب زمینی
۲ لیوان ................................................سرخالی (۴۵۰ میلی لیتر)شیر پاستوریزه
۷۵ گرم ..............................................مغز تخمه كدو(در آسیاب نرم شود)
۱ قاشق غذاخوری................................ كنجد
نمک و فلفل سیاهبه............................. مقدار لا زم
روش تهیه :
از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كنید. سیب زمینی ها را خوب تمیز كرده و به تكه های نازک ببرید.سیب زمینی ها را همراه با تره فرنگی بخارپز كنید.سپس ظرف مخصوص فر را خیلی كم، چرب كنید. نصف سیب زمینی ها را در آن ظرف بچینید و تمام تره فرنگی را به صورت یک لا یه روی آن بریزید.پوست سیب ها را گرفته، هسته های آن را درآورید و به صورت مكعبی شكل خرد كنید.۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید و به آرامی پیازها، كرفس و سیب ها را تفت دهید تا زمانی كه پیاز و كرفس نرم شود.
همچنین می توانید نشاسته ذرت را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید. سپس شیر را به تدریج افزوده، پخت را ادامه دهید تا اینكه سس اندكی غلیظ شود. با قاشق این سس را روی سیب زمینی و تره فرنگی بریزید. سپس با باقی مانده تكه های سیب زمینی، روی آن را بپوشانید.
روغن زیتون را با برس روی سیب زمینی ها بمالید. ادویه ها (نمک و فلفل) را پاشیده سپس روی آن، پودر تخمه كدو تنبل (۱ قاشق) و كنجد را بپاشید.به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه غذا را بپزید تا موقعی كه سیب زمینی هایی كه در روی غذا است قهوه ای شود و سپس میل فرمایید.
نكته: اگر در مورد تكه تكه كردن سیب زمینی ها مشكل دارید آن ها را بپزید. بعد از خنک شدن خرد كنید.