Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:37

28
بهمن
خوراک سیب ، تره فرنگی و سیب زمینی

خوراک سیب ، تره فرنگی و سیب زمینی

طرز تهیه خوراک سیب ، تره فرنگی و سیب زمینی

خوراک سیب ، تره فرنگی و سیب زمینی

 

 

مواد لازم : 

 

یک و نیم كیلو............................................ سیب زمینی

۳ بوته..................................................... تره فرنگی خرد شده

۴ قاشق غذاخوری................................... روغن زیتون

۳ عدد.................................................... پیاز خرد شده

۱ بوته كوچک .........................................كرفس خرد شده

۲عدد ...................................................سیب زرد بزرگ

۵۰ گرم ................................................آرد یا نشاسته  سیب زمینی

۲ لیوان ................................................سرخالی (۴۵۰ میلی لیتر)شیر پاستوریزه

۷۵ گرم  ..............................................مغز تخمه كدو(در آسیاب نرم شود)

۱ قاشق غذاخوری................................ كنجد

نمک و فلفل سیاهبه............................. مقدار لا زم

 

روش تهیه : 

 

از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كنید. سیب زمینی ها را خوب تمیز كرده و به تكه های نازک ببرید.سیب زمینی ها را همراه با تره فرنگی بخارپز كنید.سپس ظرف مخصوص فر را خیلی كم، چرب كنید. نصف سیب زمینی ها را در آن ظرف بچینید و تمام تره فرنگی را به صورت یک لا یه روی آن بریزید.پوست سیب ها را گرفته، هسته های آن را درآورید و به صورت مكعبی شكل خرد كنید.۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید و به آرامی پیازها، كرفس و سیب ها را تفت دهید تا زمانی كه پیاز و كرفس نرم شود.

همچنین می توانید نشاسته ذرت را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید. سپس شیر را به تدریج افزوده، پخت را ادامه دهید تا اینكه سس اندكی غلیظ شود. با قاشق این سس را روی سیب زمینی و تره فرنگی بریزید. سپس با باقی مانده تكه های سیب زمینی، روی آن را بپوشانید.

روغن زیتون را با برس روی سیب زمینی ها بمالید. ادویه ها (نمک و فلفل) را پاشیده سپس روی آن، پودر تخمه كدو تنبل (۱ قاشق) و كنجد را بپاشید.به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه غذا را بپزید تا موقعی كه سیب زمینی هایی كه در روی غذا است قهوه ای شود و سپس میل فرمایید.

نكته: اگر در مورد تكه تكه كردن سیب زمینی ها مشكل دارید آن ها را بپزید. بعد از خنک شدن خرد كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراک سیب ، تره فرنگی و سیب زمینی تعداد بازديد: 473 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز