Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:48

28
بهمن
عدسی

عدسی

طرز تهیه عدسی

عدسی

 

 

مواد لازم :

 

۲ پیمانه عدس مخصوص

۱ قاشق مرباخوری آویشن

۵۰ گرم كره

 قاشق مرباخوری نمک

 

روش تهیه

 

ابتدا عدس را پس از ت میز كردن به مدت ۲ ساعت خیس كنید. بعد با مقداری آب و نمک روی حرارت ملا یم بپزید تا كاملا  پخته و له شود. تا زمانی كه تقریبا آبش كشیده شود. سپس در مخلوط كن ریخته یا از چرخ رد كنید تا نرم شود. حالت آن باید مثل ماست شل باشد.سپس آن را در قابلمه ریخته. دربش را دم كن قرار دهید و با حرارت بسیار ملا یم به مدت ۴۵ دقیقه دم كنید. بعد آویشن و كره را اضافه كرده خوب مخلوط نمایید. و مورد مصرف قرار دهید.

نكته: لا زم به ذكر می باشد كه عدس مخصوصعدسی، عدس ریز و كمی نارنجی رنگ می باشد كه در عكس آن را ملا حظه می كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، عدسی، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 496 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز