عدسی
مواد لازم :
۲ پیمانه عدس مخصوص
۱ قاشق مرباخوری آویشن
۵۰ گرم كره
قاشق مرباخوری نمک
روش تهیه
ابتدا عدس را پس از ت میز كردن به مدت ۲ ساعت خیس كنید. بعد با مقداری آب و نمک روی حرارت ملا یم بپزید تا كاملا پخته و له شود. تا زمانی كه تقریبا آبش كشیده شود. سپس در مخلوط كن ریخته یا از چرخ رد كنید تا نرم شود. حالت آن باید مثل ماست شل باشد.سپس آن را در قابلمه ریخته. دربش را دم كن قرار دهید و با حرارت بسیار ملا یم به مدت ۴۵ دقیقه دم كنید. بعد آویشن و كره را اضافه كرده خوب مخلوط نمایید. و مورد مصرف قرار دهید.
نكته: لا زم به ذكر می باشد كه عدس مخصوصعدسی، عدس ریز و كمی نارنجی رنگ می باشد كه در عكس آن را ملا حظه می كنید.