آش آردیم
مواد لازم :
۱ عدد....................... كدوسبز قلمی
۲۰۰ گرم.................... پیازچه
نیم كیلو.................... اسفناج
نیم كیلو................... كلم برگ
۲ عدد..................... سیب زمینی متوسط
۱ پیمانه.................... آرد
یک دوم پیمانه ...........برنج
یک و نیم لیتر .............آب
به میزان لازم دوغ
به میزان لازم نمک
روش تهیه :
آب را درون قابلمه ریخته و آن را جوش بیاورید. برنج را شسته و به آب اضافه كنید. وقتی نیم|پز شد. آرد را كم|كم به مواد اضافه كرده و در حین اضافه نمودن آن را هم بزنید تا آرد گلوله نشود. پیازچه را سه سانتی|خرد نموده و همراه با برگ|های سبز آن به مواد بیفزایید. اسفناج را خرد كرده و اضافه كنید. كلم برگ را خرد نموده و به همراه كدوی خرد شده و سیب|زمینی خرد شده به مواد افزوده حرارت را ملا|یم نمایید تا آش بپزد. زمانی كه غذا آماده شد، آن را درون ظرف ریخته و با دوغ تزیین و سرو كنید.
نكته: این آش یكی از غذاهای بسیار سنتی استان مازندران می|باشد.