خوراک ماهی کیلکا
مواد لازم :
۸۰۰ گرم ماهی كیلكا ۲ عدد هویج كوچک یک چهارم پیمانه فلفل دلمه|ای ۵ حبه سیر ۲ عدد پیاز متوسط ۲ قاشق سوپ|خوری سركه سفید ۱ قاشق چای|خوری پودر زیره سبز آرد به میزان لا|زم یک چهارم پیمانه آب لیمو مقداری پودر اورگانو ۲ قاشق سوپ|خوریگشنیزخرد شده روغن به میزان لا|زم نمک به میزان لا|زم
روش تهیه
ماهی كیلكا را با كمی نمک و آب لیمو مزه|دار كرده و نیم ساعت درون ظرف نگه|دارید. بعد آن را خارج كرده، با آرد مخلوط نمایید و كنار بگذارید.
فلفل دلمه|ای و هویج را نگینی خرد كرده و كنار بگذارید. درون یک تابه، ۲ قاشق سوپ|خوری روغن ریخته و پیاز، هویج و سیر را درون آن تفت دهید. فلفل دلمه|ای را نیز اضافه نموده و كمی تفت دهید تا كلیه مواد كمی طلا|یی شود. بعد زیره سبز، اورگانو و سركه سیب را اضافه كرده و ماهی را به مواد بیفزایید تا كمی سرخ شود (یک تا دو دقیقه كافی است) ماهی را درون ظرف مورد نظر ریخته و با زیتون سیاه و گشنیز تزیین نمایید.