Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:46

28
بهمن
کتلت ماهی

کتلت ماهی

طرز تهیه کتلت ماهی

کتلت ماهی

 

 

مواد لازم : 

 

۵۰۰ گرم.................................. فیله ماهی پخته و چرخ شده

۲۵۰ گرم .................................سیب زمینی پخته و چرخ شده

۱ عدد ....................................پیاز رنده شده

۲ قاشق غذاخوری................... جعفری خرد شده

۱ قاشق غذا...........................خوری پودر سیر

۳ عدد ....................................تخم مرغ

به میزان لا|زم ادویه، آرد سوخاری، آب زعفران، نمک و فلفل

 

روش تهیه

 

فیله ماهی را با یک استكان آب و كمی نمک روی حرارت قرار داده تا پخته شود. بعد آن را در صافی قرار داده تا آب آن كشیده شود. سپس از چرخ گوشت ماهی را رد كرده، همراه با سیب|زمینی پخته و چرخ شده، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و ادویه، آب زعفران ونمک و فلفل در ظرفی ریخته، تخم|مرغ|ها را اضافه نمایید بعد همه را با هم خوب مخلوط كنید. از مواد مقداری بردارید و به شكل دلخواه درآورید. سپس در آرد سوخاری زده در روغن داغ شده با حرارت ملا|یم سرخ نمایید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، کتلت ماهی تعداد بازديد: 879 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز