آش ماش و شلغم
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
برنج ایرانی............................................یكدوم پیمانه 75 گرم
ماش ...................................................یكپیمانه 190 گرم
سبزی آش خرد كرده ..............................250 گرم
(تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج)
شلغم خرد كرده.....................................4 عدد
روغن..................................................2 قاشق سوپخوری
زردچوبه .............................................به میزان لازم
نمك، فلفل .......................................به میزان لازم
پیازداغ .............................................5 قاشق سوپخوری
روش تهیه
برنج و ماش را جداگانه بخیسانید. آنگاه در قابلمة مناسبی برنج را با آب كافی بپزید تا كاملا نرم شود. سپس سبزی و شلغم را بیفزائید. حالا در تابة مناسبی روغن بریزید، زردچوبه، فلفل و نیمی از پیازداغ را اضافه كنید و یك دقیقه تفت دهید. اینك مخلوط را به آش بیفزائید. در این فاصله ماش را بپزید و به همراه نمك به آش افزوده و صبر كنید تا آش جا بیفتد. اكنون آش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پیازداغ آن را بیارائید.