ترشی شلغم
مواد لازم
شلغم ....................................500 گرم
لبو ........................................500 گرم
نمك......................................به میزان لازم
دانة فلفل سیاه ......................20 عدد
میخك ....................................10 عدد
سركة سفید.........................به میزان لازم
شكر ...................................5 قاشق سوپخوری
روش تهیه
شغلمها را بشوئید و به شكل دلخواه قالب بزنید و كنار بگذارید. آنگاه لبوها را به شكل دلخواه قالب بزنید و در یخچال نگهداری كنید. سپس در شیشهای مناسب شلغم، نمك، فلفل و میخك را بریزید و به مدت یك هفته در جای خنك نگهداری كنید. اینك لبو را با مقداری آبش به همراه سركه سفید و 5 قاشق سوپخوری شكر در شیشهای مناسب بریزید و پس از دو روز میتوانید به همراه ترشی شلغم در ظرف مناسبی بریزید و میل كنید.
یادآوری: منظور از لبو، چغندر پخته شده میباشد.