Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 20:59

6
بهمن
ترشی شلغم

ترشی شلغم

طرز تهیه ترشی شلغم

ترشی شلغم

 

مواد لازم

 

شلغم ....................................500 گرم

لبو ........................................500 گرم

نمك......................................به میزان لازم

دانة‌ فلفل سیاه ......................20 عدد

میخك ....................................10 عدد

 سركة‌ سفید.........................به میزان لازم

شكر ...................................5 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

شغلم‌ها را بشوئید و به شكل دلخواه قالب بزنید و كنار بگذارید. آن‌گاه لبوها را به شكل دلخواه قالب بزنید و در یخچال نگهداری كنید. سپس در شیشه‌ای مناسب شلغم، نمك، فلفل و میخك را بریزید و به مدت یك هفته در جای خنك نگهداری كنید. اینك لبو را با مقداری آبش به همراه سركه سفید و 5 قاشق سوپخوری شكر در شیشه‌ای مناسب بریزید و پس از دو روز می‌توانید به همراه ترشی شلغم در ظرف مناسبی بریزید و میل كنید.

یادآوری: منظور از لبو، چغندر پخته شده می‌باشد.

برچسب ها: ترشی شلغم، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 683 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز