خوراك گوشت و شلغم
مواد لازم برای 8-10 نفر
گوشت لقمهای خرد كرده...............................700 گرم
آرد ...........................................................یك و نیم قاشق سوپخوری
پاپریكا ......................................................یك قاشق سوپخوری
پودر خردل.................................................یكدوم قاشق چایخوری
زیره..........................................................یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل...............................................به میزان لازم
روغن زیتون...............................................یك قاشق سوپخوری
برگ بو......................................................3 عدد
پیاز.........................................................چهار قاچ كرده 2 عدد
هویج درشت خرد كرده...............................3 عدد
شلغم درشت خرد كرده.............................4 عدد
كرفس درشت خرد كرده ...........................2 ساقه
سیبزمینی درشت خرد كرده.....................2 عدد
روش تهیه
در ظرف مناسبی گوشت، آرد، پاپریكا، پودر خردل، زیره، نمك و فلفل را بریزید و مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و یك ساعت در یخچال بگذارید. آنگاه روغن زیتون را در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید مخلوط گوشت و ادویه را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر كند. سپس پیاز، برگ بو و به میزان لازم آب اضافه كنید و گوشت را بپزید. حالا هویج، شلغم، كرفس و سیبزمینی را بیفزائید و با حرارت ملایم خوراك را بپزید تا خوراك جا بیفتد، اینك برای پذیرائی خوراك را در ظرف مناسبی بكشید.