Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:06

4
بهمن
سوپ ماهی و گوجه‌فرنگی

سوپ ماهی و گوجه‌فرنگی

طرز تهیه سوپ ماهی و گوجه‌فرنگی

سوپ ماهی و گوجه‌فرنگی

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 

فیلة ماهی دودی......................................450 گرم

روغن زیتون .............................................3 قاشق سوپخوری

سیر له كرده...........................................2 حبه

پیاز خرد كرده..........................................2 عدد

كرفس خرد كرده....................................1 ساقه

آویشن................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

جعفری خرد كرده..................................1 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی پوره كرده...........................400 گرم

آب گرم .............................................500 میلی‌لیتر

سیب‌زمینی مكعبی خرد كرده ..............2 عدد

پودر فلفل قرمز ..................................به میزان لازم

جعفری خرد كرده برای تزئین.......................1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

ماهی را به مدت 24 ساعت در ظرف محتوی آب سرد قرار دهید و هر چند ساعت یكبار آب آن را عوض كنید. سپس ماهی را در صافی بریزید. حالا آن را به تكه‌های كوچك خرد كنید و تیغ‌هایش را جدا سازید. اینك در قابلمة مناسبی روغن زیتون بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر و پیاز را در روغن تفت دهید. سپس كرفس، آویشن و جعفری را بیفزائید و 2 دقیقة دیگر آن را تفت دهید. حالا پورة گوجه‌فرنگی و آب را بیفزائید و 10 دقیقة دیگر آن را بپزید. اكنون سیب‌زمینی، فلفل و ماهی را اضافه كنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید. حالا سوپ را در كاسة سوپخوری بریزید و با جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سوپ ماهی و گوجه‌فرنگی تعداد بازديد: 693 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز