سالاد سيب و فلفل با سس عسلی
مواد لازم برای 6 نفر
فلفل دلمهای زرد، خرد كرده ......................1 عدد
فلفل دلمهای قرمز، خرد كرده ....................1 عدد
فلفل دلمهای سبز، خرد كرده....................1 عدد
پیاز ریز خرد كرده ..................................1 عدد
سیب سبز خرد كرده .............................1 عدد
ذرت مینیاتوری (baby corn) خرد كرده ......2-3 عدد
كلم قرمز خرد كرده...............................60 گرم
كمپوت آناناس خرد كرده........................100 گرم
روش تهیه
فلفلهای دلمهای، پیاز، سیب، ذرت، كلم و آناناس را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سس عسلی را فراهم كنید و آن را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید. اكنون روی سالاد را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید. سپس سالاد را برای پذیرائی، در سالادخوری بریزید.
یادآوری: برای تهیة سس عسلی؛ همة مواد را با هم مخلوط كنید.