Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:25

4
بهمن
هَواری ماهي شور

هَواری ماهي شور

طرز تهیه هَواری ماهي شور

هَواری ماهي شور

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

 

ماهی شور ......................................300 گرم

روغن مایع........................................80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

پیاز خرد كرده...................................1 عدد

زردچوبه..........................................1 قاشق چایخوری

ادویة ماهی  ..................................1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز  ....................................یك دوم قاشق چایخوری

گشنیز خرد كرده ............................30 گرم

فلفل سبز خرد كرده........................2-3 عدد

آب...............................................یك‌ونیم لیتر (6 پیمانه)

برنج ............................................750 گرم

نمك  ...........................................1 قاشق سوپخوری

لوبیا چشم‌بلبلی پخته ....................170 گرم

 

 

روش تهیه

 

ماهی شور را در آب سرد قرار دهید و گاهی آبش را عوض كنید. آن‌گاه تیغ‌های ماهی را بگیرید و آن را خرد كنید. حالا روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس زردچوبه،‌ ماهی، ‌ادویة ماهی و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. اینك گشنیز و فلفل سبز را اضافه كنید و 1 دقیقة دیگر تفت دهید. حالا آب را در قابلمة مناسبی بجوشانید و برنج خیسانده و نمك را بیفزائید و برنج را بپزید. در اواخر پخت لوبیا چشم‌بلبلی و مخلوط ماهی شور را به برنج بیفزائید و مخلوط كنید و پلو را به مدت 45 دقیقه دم كنید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، هَواری ماهي شور تعداد بازديد: 799 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز