سس پستو ایتالیایی
از آنجائیكه در آشپزی ایتالیائی سس و ادویه اهمیت زیادی دارد و مزه و طعم ویژة اغلب غذاهای ایتالیائی نیز مرهون این سسها و ادویههای متنوع است ما در اینجا چند نوع سس پایه و ادویه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای حدود 1 پیمانه
برگ ریحان.................................100 گرم
سیر ........................................3 حبه
دانة صنوبر................................3 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رنده كرده..............40 گرم
نمك و فلفل ............................به میزان لازم
روغن زیتون.............................80 میلی لیتر
روش تهیه:
ریحان، سیر، دانة صنوبر، پنیر پارمسان، نمك و فلفل را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پورة صاف و یكدستی، حاصل شود. آنگاه روغن زیتون را كم كم به سس بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون سس را در ظرف درداری بریزید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری: این سس بیش از یك هفته در یخچال قابل نگهداری است.