Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:38

4
بهمن
تارت اسفناج

تارت اسفناج

طرز تهیه تارت اسفناج

تارت اسفناج

 

 

مواد لازم برای 8  نفر

 

آرد ..................................................250 گرم

نمك ...............................................1 پینچ

كرة سرد خرد كرده............................125 گرم

زردة تخم مرغ..................................1 عدد

آب یخ  ..........................................2-3 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده ...................25 گرم

 

مواد لازم میانی:

برگ اسفناج................................250 گرم

پنیر خامه‌ای ...............................375 گرم

تخم مرغ همزده...........................4 عدد

جوزهندی رنده كرده......................1 پینچ

نمك و فلفل................................به میزان لازم

خامه ........................................75 میلی لیتر

 

روش تهیه

 آرد و نمك را در كاسة مناسبی الك كنید، كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه زردة تخم مرغ و به میزان كافی آب به آن بیفزائید تا خمیر مناسب و نرمی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسة نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را در قالب تارت (بهتر است دیوارة قالب از كف آن جدا باشد) به قطر 25 سانتیمتر پهن كنید و رویش چنگال بزنید.

بعد روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بپزید. اكنون كاغذ و حبوبات را بردارید و 5 دقیقة دیگر، نان تارت را بپزید. اكنون مایة میانی را درون تارت بریزید و پنیر پارمسان را رویش بپاشید. اینك تارت اسفناج را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و آن را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه مایة میانی كاملاً ببندد و رویش طلائی رنگ شود، بپزید.

روش تهیة مایة میانی: برگ‌های اسفناج را در حدود 3 دقیقه، در آب جوش دارای نمك بپزید تا اسفناج قدری نرم شود ولی رنگش تغییر نكند و سبز بماند! سپس آن را در صافی بریزید و بشقاب سنگینی رویش بگذارید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا اسفناج را خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ‌ها، جوزهندی، نمك، فلفل و خامه  را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

 

 

 

برچسب ها: تارت اسفناج، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 566 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز