كرم پرتغال و انار
مواد لازم
آب انار.............................................750 میلیلیتر (3 پیمانه)
شكر...............................................180 گرم (یك پیمانه)
وانیلین ...........................................نصف قاشق چایخوری
پودر ژلاتین.......................................5/1 قاشق سوپخوری
آب..................................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
خامهی فرم گرفته ............................250 گرم (یك پیمانه)
مواد لازم كرم پرتقال:
آب پرتقال......................................750 میلیلیتر (3 پیمانه)
شكر ............................................180 گرم (یك پیمانه)
پودر ژلاتین......................................5/1 قاشق سوپخوری
آب .............................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
خامهی فرم گرفته.........................250 گرم (یكپیمانه)
پوست پرتقال رندهكرده ..................یك قاشق سوپخوری
روش تهیه
آب انار و شكر را روی حرارت ملایم، قرار دهید تا شكر حل شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید. آنگاه پودر ژلاتین را با آب مخلوط نمائید و به روش بنماری حل كنید و به آب انار، بیفزائید. سپس خامه را به مخلوط آب انار و ژلاتین سرد شده، بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا این مایه را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا نیمبند شود. كرم پرتقال را نیز به همین روش تهیه كنید و آن را روی كرم انار بریزید و همین كه نیم بند شد، یك لایه نان رولت رویش، قرار دهید و دسر را در یخچال بگذارید تا كاملاً ببندد. اكنون آن را به مدت 8 ثانیه در آب گرم نگهدارید و برای پذیرائی روی ظرف مناسبی برگردانید و با خامه و دانههای انار بیارائید.