سالاد گرم سيب زمينی
مواد لازم برای 6 نفر
سیب زمینی ....................................................1 كیلو گرم
كرفس خرد كرده ............................................. 2 ساقه
پیاز ریز خرد كرده .............................................1 عدد
فلفل دلمهای خلالی خرد كرده ..........................1 نصفه
جعفری خرد كرده .......................................... 2 قاشق سوپخوری
خامۀ صبحانه ................................................60 میلی لیتر (یكچهارم پیمانه)
سس فرانسوی ............................................80 میلی لیتر (یكسوم پیمانه)
نمك و فلفل ................................................. به میزان لازم
ژامبون رشتهای خرد كرده ...............................2 ورق
تخم مرغ آبپز (خرد كرده).............................. 2 عدد
پنیر موزارلای رنده كرده ...............................90 گرم
روش تهیه
سیبزمینیها را بپزید، مكعبی خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه كرفس، پیاز، فلفل دلمهای و جعفری را هم به سیبزمینی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خامه، سس فرانسوی، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و هم بزنید. اكنون سالاد را در ظرف مناسب و نسوزی بریزید و ژامبون و تخممرغها را به آن بیفزائید. اینك پنیر را روی سالاد بپاشید و آن را زیر گریل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
یادآوری: برای تهیۀ سس فرانسوی، 3 قاشق سوپخوری سركۀ سفید، 3 قاشق سوپخوری شكر، یكچهارم پیمانه سس گوجهفرنگی، یكچهارم پیمانه روغن زیتون، یك قاشق چایخوری پودر سیر و قدری نمك و فلفل را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.