Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:51

6
دی
سالاد گرم سيب زمينی

سالاد گرم سيب زمينی

طرز تهیه سالاد گرم سيب زمينی

سالاد گرم سيب زمينی

 

مواد لازم برای 6 نفر

 

سیب زمینی ....................................................1 كیلو گرم

كرفس خرد كرده ............................................. 2 ساقه

پیاز ریز خرد كرده .............................................1 عدد

فلفل دلمه‌ای خلالی خرد كرده ..........................1 نصفه

جعفری خرد كرده .......................................... 2 قاشق سوپخوری

خامۀ صبحانه ................................................60 میلی لیتر  (یك‌چهارم پیمانه)

سس فرانسوی ............................................80 میلی لیتر  (یك‌سوم پیمانه)

نمك و فلفل ................................................. به میزان لازم

ژامبون رشته‌ای خرد كرده ...............................2 ورق

تخم مرغ آبپز (خرد كرده)..............................  2 عدد

پنیر موزارلای رنده كرده  ...............................90 گرم

 

روش  تهیه

 

 سیب‌زمینی‌ها را بپزید، مكعبی خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه كرفس، پیاز، فلفل دلمه‌ای و جعفری را هم به سیب‌زمینی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خامه، سس فرانسوی، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و هم بزنید. اكنون سالاد را در ظرف مناسب و نسوزی بریزید و ژامبون و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید. اینك پنیر را روی سالاد بپاشید و آن را  زیر گریل فر قرار دهید تا پنیر آب شود. 

یادآوری: برای تهیۀ سس فرانسوی، 3 قاشق سوپخوری سركۀ سفید، 3 قاشق سوپخوری شكر، یك‌چهارم پیمانه سس گوجه‌فرنگی، یك‌چهارم پیمانه روغن زیتون، یك قاشق چایخوری پودر سیر و قدری نمك و فلفل را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سالاد گرم سيب زمينی تعداد بازديد: 622 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز