اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 18-20 عدد
كره 30 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد
سیب زمینی درشت رنده كرده 3 عدد متوسط
تخممرغ 1 عدد
كره اضافی 20 گرم
روغن مایع 6 قاشق سوپخوری
پیازچه برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس لیمو و پیازچه
پنیر خامهای 90 گرم
خامه 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سیب زمینی برشته با سس لیمو
كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آنگاه سیبزمینی را بیفزائید و تفت دهید تا چسبنده شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سیبزمینی خنك شود. حالا تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری سر پر، از این مخلوط بردارید و به شكل دایره درآورید.
كره اضافی (20 گرم) و روغن را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید و دو طرف سیبزمینیها را در آن سرخ كنید تا طلائیرنگ شود. اینك سیبزمینی برشته را در ظرف مناسبی بچینید و با سس لیمو و پیازچه بیارائید.
روش تهیه سس لیمو و پیازچه: پنیر خامه ای و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا صاف و یكدست شود.آن گاه پوست لیمو، آبلیمو و پیازچه را بیفزائید و مخلوط كنید.