Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:27

6
دی
ناكی سيب زمينی با سس گوجه فرنگی

ناكی سيب زمينی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه ناكی سيب زمينی با سس گوجه فرنگی

ناكی سيب زمينی با سس گوجه فرنگی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

 سیب زمینی................................................2 عدد

آرد سفید....................................................125 گرم

آرد سبوسدار..............................................60 گرم

نمك و فلفل .............................................به میزان لازم

تخم مرغ ...................................................1 عدد

پنیر پارمسان رنده كرده ................................به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیة سس گوجه فرنگی برشته:

 

گوجه فرنگی مینیاتوری.............................200 گرم

سیر ورقه‌ای خرد كرده.............................3 حبه

روغن زیتون ..........................................4 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل..........................................به میزان لازم

برگ ریحان .........................................به میزان لازم

 روش تهیه

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه هر دو آرد و نمك و فلفل را به سیب‌زمینی بیفزائید و تخم‌مرغ را رویش بشكنید. حالا به كمك چنگال، تخم‌مرغ را به خورد آرد و سیب زمینی بدهید. سپس خمیر را با دست ورز دهید تا یكدست و نرم شود. چنانچه خمیر؛ بیش از حد چسبنده بود، آرد بیشتری به آن بیفزائید. اكنون خمیر را به شكل نوار بلند و لوله‌ای شكلی درآورید و تكه‌های كوچكی به شكل بالشتك، از آن ببرید. سپس اندكی آرد رویشان بپاشید تا به هم نچسبند و 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. قابلمة بزرگی را از آب پر كنید، قدری نمك به آن بیفزائید و روی حرارت بجوشانید. حالا ناكی  را با كمك صافی، حدود 2 دقیقه در آب و نمك بپزید. اكنون ناكی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سس گوجه فرنگی و پنیر پارمسان  میل كنید.

روش تهیة سس گوجه‌فرنگی برشته: فر را با دمای 200 درجة سانتیگراد گرم كنید و گوجه فرنگی‌ها را همراه با سیر در سینی فر بچینید. آن‌گاه رویشان روغن زیتون، نمك و فلفل بپاشید و 20-25 دقیقه در فر برشته كنید. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را پوره كنید و چند برگ ریحان، به آن بیفزائید. حالا 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، نمك و فلفل، به سس بیفزائید و اندكی روی حرارت بجوشانید تا آمادة مصرف شود.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ناكی سيب زمينی با سس گوجه فرنگی تعداد بازديد: 759 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز