ناكی سيب زمينی با سس گوجه فرنگی
مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی................................................2 عدد
آرد سفید....................................................125 گرم
آرد سبوسدار..............................................60 گرم
نمك و فلفل .............................................به میزان لازم
تخم مرغ ...................................................1 عدد
پنیر پارمسان رنده كرده ................................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیة سس گوجه فرنگی برشته:
گوجه فرنگی مینیاتوری.............................200 گرم
سیر ورقهای خرد كرده.............................3 حبه
روغن زیتون ..........................................4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل..........................................به میزان لازم
برگ ریحان .........................................به میزان لازم
روش تهیه
سیبزمینیها را بپزید، پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه هر دو آرد و نمك و فلفل را به سیبزمینی بیفزائید و تخممرغ را رویش بشكنید. حالا به كمك چنگال، تخممرغ را به خورد آرد و سیب زمینی بدهید. سپس خمیر را با دست ورز دهید تا یكدست و نرم شود. چنانچه خمیر؛ بیش از حد چسبنده بود، آرد بیشتری به آن بیفزائید. اكنون خمیر را به شكل نوار بلند و لولهای شكلی درآورید و تكههای كوچكی به شكل بالشتك، از آن ببرید. سپس اندكی آرد رویشان بپاشید تا به هم نچسبند و 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. قابلمة بزرگی را از آب پر كنید، قدری نمك به آن بیفزائید و روی حرارت بجوشانید. حالا ناكی را با كمك صافی، حدود 2 دقیقه در آب و نمك بپزید. اكنون ناكی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سس گوجه فرنگی و پنیر پارمسان میل كنید.
روش تهیة سس گوجهفرنگی برشته: فر را با دمای 200 درجة سانتیگراد گرم كنید و گوجه فرنگیها را همراه با سیر در سینی فر بچینید. آنگاه رویشان روغن زیتون، نمك و فلفل بپاشید و 20-25 دقیقه در فر برشته كنید. سپس گوجهفرنگیها را پوره كنید و چند برگ ریحان، به آن بیفزائید. حالا 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، نمك و فلفل، به سس بیفزائید و اندكی روی حرارت بجوشانید تا آمادة مصرف شود.