Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:36

26
مهر
چاتنی گوجه‌ فرنگی و كدو

چاتنی گوجه‌ فرنگی و كدو

طرز تهیه چاتنی گوجه‌ فرنگی و كدو

چاتنی گوجه‌ فرنگی و كدو

 

 

مواد لازم برای حدود 750 گرم

  

گوجه‌فرنگی رسیده و پوست كنده ...........................1 كیلوگرم

پیاز درشت خرد كرده............................................2 عدد متوسط

كدو سبز درشت خرد كرده ...................................3 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای زرد خرد كرده...................................1 عدد

سیر  ..............................................................2 حبه

فلفل چیلی.....................................................2 عدد

رب‌ گوجه‌فرنگی...............................................2 قاشق سوپخوری

پودر خردل .....................................................1 قاشق چایخوری

سركه‌ی سیب...............................................300 میلی‌لیتر

شكر ریز.......................................................150 گرم

 

روش تهیه

 

گوجه‌فرنگی، پیاز، كدو، فلفل دلمه‌ای و سیر را در قابلمه‌ی مناسبی كه بهتر است از جنس استیل باشد، بریزید. آن‌گاه دانه‌‌های فلفل چیلی را بگیرید و فلفل را خرد كنید. سپس فلفل، رب گوجه‌فرنگی و پودر خردل را نیز درون همان قابلمه بریزید و مخلوط كنید. حالا سركه و شكر را بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و چاتنی را به مدت تقریبی 40 دقیقه تا 1 ساعت بپزید. در این میان چندین بار آن را هم بزنید تا ته نگیرید! حالا چاتنی را در شیشه‌ی استریل كرده‌ی گرم بریزید، در شیشه را محكم ببندید و در محل خنك و تاریك نگه ‌دارید. می‌توانید پس از یك ماه چاتنی را میل كنید و بعد از باز كردن در شیشه‌ی چاتنی، حتماً آن را در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این چاتنی تا شش ماه قابل مصرف است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، چاتنی گوجه‌ فرنگی و كدو تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز