چاتنی گوجه فرنگی و كدو
مواد لازم برای حدود 750 گرم
گوجهفرنگی رسیده و پوست كنده ...........................1 كیلوگرم
پیاز درشت خرد كرده............................................2 عدد متوسط
كدو سبز درشت خرد كرده ...................................3 عدد متوسط
فلفل دلمهای زرد خرد كرده...................................1 عدد
سیر ..............................................................2 حبه
فلفل چیلی.....................................................2 عدد
رب گوجهفرنگی...............................................2 قاشق سوپخوری
پودر خردل .....................................................1 قاشق چایخوری
سركهی سیب...............................................300 میلیلیتر
شكر ریز.......................................................150 گرم
روش تهیه
گوجهفرنگی، پیاز، كدو، فلفل دلمهای و سیر را در قابلمهی مناسبی كه بهتر است از جنس استیل باشد، بریزید. آنگاه دانههای فلفل چیلی را بگیرید و فلفل را خرد كنید. سپس فلفل، رب گوجهفرنگی و پودر خردل را نیز درون همان قابلمه بریزید و مخلوط كنید. حالا سركه و شكر را بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و چاتنی را به مدت تقریبی 40 دقیقه تا 1 ساعت بپزید. در این میان چندین بار آن را هم بزنید تا ته نگیرید! حالا چاتنی را در شیشهی استریل كردهی گرم بریزید، در شیشه را محكم ببندید و در محل خنك و تاریك نگه دارید. میتوانید پس از یك ماه چاتنی را میل كنید و بعد از باز كردن در شیشهی چاتنی، حتماً آن را در یخچال نگه دارید.
یادآوری: این چاتنی تا شش ماه قابل مصرف است.