سالاد گوجهفرنگی و نخود
مواد لازم برای 6-8 نفر
نخود آبگوشتی پخته........................................900 گرم
فیلهی گوجهفرنگی.........................................4 عدد (1 كیلوگرم)
تخممرغ پخته و خرد كرده ...............................4 عدد
پیاز خرد كرده ..............................................2 عدد كوچك
روغن زیتون ................................................160 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
سركه.......................................................6 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل سیاه ......................................به میزان لازم
جعفری خرد كرده برای تزئین .......................به میزان لازم
روش تهیه
نخود، گوجهفرنگیها، تخممرغها و پیاز را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه روغن زیتون، سركه و نمك را در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط كنید تا سس صاف و یكنواخت شود. قبل از مصرف سالاد، سس را دوباره هم بزنید و روی سالاد بریزید. نمك و فلفل به آن بزنید و قدری جعفری رویش بپاشید.