مرغ سرخكرده با گوجه فرنگی برشته
مواد لازم برای 4 نفر
آرد...............................................................حدود 75 گرم
تخممرغ همزده..............................................2 عدد درشت
خرده نان......................................................100 گرم
پنیر پارمسان رنده كرده .................................120 گرم
فیلهی سینهی مرغ ......................................4 تكهی 120 گرمی
نمك و فلفل.................................................به میزان لازم
روغن سرخكردنی ......................................7 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای ورقهای ..................................4 ورق
جعفری ریز خرد كرده...................................2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیهی گوجهفرنگی برشته:
گوجهفرنگی مینیاتوری ............................200 گرم
سیر له كرده.............................................2 حبه
سركهی بالزامیك .....................................1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون..............................................1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل.............................................به میزان لازم
روش تهیه
آرد، تخممرغها، مخلوط خرده نان و پنیر را در سه ظرف جداگانه بریزید. آنگاه سینههای مرغ را با كاغذ هولهای آشپزخانه خشك كنید و رویشان نمك و فلفل بپاشید. حالا سینههای مرغ را به ترتیب در آرد، تخممرغ و خرده نان بغلتانید و اندكی رویشان را با دست بفشارید تا خرده نان و پنیر به مرغ بچسبد! سپس
3 قاشق سوپخوری از روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. حالا سینههای مرغ را بیفزائید و سرخ كنید. در صورت دلخواه، میتوانید روی هر مرغ سرخكرده، پنیر ورقهای بگذارید و در فر گرم كرده نگه دارید، قبل از مصرف، گوجهفرنگی برشته را روی مرغ سرخكرده بریزید و با جعفری بیارائید.
روش تهیهی گوجهفرنگی برشته در بالزامیك: فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید. گوجهفرنگیها، سیر، سركه، روغن زیتون، نمك و فلفل را در سینی نسوزی بریزید و 20 دقیقه در فر قرار دهید تا گوجهفرنگیها نرم و برشته شوند. در این میان یكبار گوجهفرنگیها را هم بزنید تا یكنواخت برشته شوند.
یادآوری: بهتر است سینههای مرغ را بین دو كیسهی نایلونی قرار دهید و با بیفتككوب بكوبید تا ضخامتش به یك سانتیمتر برسد.