Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:24

26
مهر
پيتزا پپرونی

پيتزا پپرونی

طرز تهیه پيتزا پپرونی

پيتزا پپرونی

 

 

مواد لازم:

خمیر پیتزا پایه.................................................1 واحد

 پنیر پیتزا پپرونی رابو........................................1 پیمانه

پنیر پیتزا زعفرانی رابو.......................................1 پیمانه

پنیر پیتزا ساده رابو  ........................................1 پیمانه

فلفل دلمه‌ای (سبز و قرمز) از هر كدام................1 عدد

سس گوجه‌فرنگی .........................................3 قاشق سوپخوری

اورگانو و ریحان از هر كدام ...............................1 قاشق چایخوری

روغن زیتون ..................................................1 قاشق سوپخوری

قارچ و بادمجان سرخ شده و براكلی پخته و زیتون سیاه

به دلخواه برای تزئین روی پیتزا

 

طرز تهیه

خمیر پیتزا را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید. بعد دو سینی گرد مخصوص پیتزا را چرب كنید. سپس خمیر را داخل قالب قرار دهید و روی آن سس گوجه فرنگی بریزید و ریحان و اورگانو بپاشید. هر پیتزا را به دلخواه به 2 یا 3 قسمت مساوی تقسیم كنید و از پنیر پیتزا با طعم‌های مختلف روی پنیر پیتزا را پر كنید و روی پنیرها به سلیقه‌ی خود سبزیجات، فلفل دلمه‌های رنگی و زیتون بچینید و در فر با دمای 200درجه‌ی سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

نكته: برای تهیه‌ی خمیر پیتزا از پودرهای آماده‌ی محصولات رابو استفاده كنید كه بسیار ساده آماده می‌شود و با كیفیت هستند. می‌توانید طبق دستور روی بسته‌بندی عمل كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پيتزا پپرونی تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز