Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:00

26
مهر
كتلت گوجه‌ فرنگی يونانی

كتلت گوجه‌ فرنگی يونانی

طرز تهیه كتلت گوجه‌ فرنگی يونانی

كتلت گوجه‌ فرنگی يونانی

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

گوجه‌فرنگی............................................500 گرم

پیازچه‌ی خرد كرده ..................................1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد كرده.....................................2 قاشق سوپخوری

نعنای خرد كرده .....................................2 قاشق سوپخوری

آرد ......................................................150 گرم

بیكینگ‌پودر ...........................................1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل...........................................به میزان لازم

آرد اضافی.............................................حدود 40 گرم

روغن سرخ كردنی  ...............................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

روش تهیه

پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید، دانه‌هایش را درآورید و گوجه‌فرنگی‌ها را خرد كنید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود. آن‌گاه گوجه‌فرنگی‌ها، پیازچه و سبزی معطر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس آرد، بیكینگ‌پودر، نمك و فلفل را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و هم بزنید. اكنون نیمی از مخلوط آرد را به مخلوط گوجه‌فرنگی افزوده و هم بزنید تا كاملا مخلوط شود. حالا باقیمانده‌ی مخلوط آرد را كم‌كم به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر شود. اكنون روی مایه را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید.

سپس آرد (اضافی) را در بشقاب تختی بریزید و هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و در آرد بغلتانید. اینك دستتان را درون آرد بزنید و كتلت را به شكل دایره درآورید. حالا روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق داغ كنید. آن‌گاه كتلت گوجه‌فرنگی را در روغن سرخ كنید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.

اكنون كتلت گوجه‌فرنگی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس ماست میل كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ی سس ماست، پوست یك عدد خیار را بكنید و از درازا نصف كنید. آن‌گاه دانه‌هایش را درآورید و خیار را خرد كنید و 30 دقیقه در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. اكنون خیار را همراه با یك حبه سیر در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. حالا خیار را در ظرف مناسبی بریزید و یك پیمانه (250 میلی‌لیتر) ماست چكیده، نمك و فلفل به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون 1 قاشق چایخوری روغن زیتون روی ماست و خیار بریزید و با ریحان بیارائید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كتلت گوجه‌ فرنگی يونانی تعداد بازديد: 1273 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز