پلوی قالبی با گوجهفرنگی
مواد لازم برای 8-10 نفر
روغن زیتون...............................................2 قاشق چایخوری
پیاز ریز خرد كرده........................................1 عدد متوسط
سیر له كرده.............................................2 حبه
گوجهفرنگی پوست كنده و پوره كرده ............750 میلیلیتر (3 پیمانه)
ریحان خرد كرده.........................................50 گرم
پنیر پارمسان رنده كرده...............................50 گرم
سركهی بالزامیك ......................................2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل..............................................به میزان لازم
برنج پخته (كته)......................................600گرم ( 3 پیمانه)
روش تهیه
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و نرم شود. آنگاه سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوجهفرنگیها، ریحان، پنیر پارمسان، سركهی بالزامیك، نمك و فلفل را نیز درون تابه بریزید و مخلوط كنید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید. پس از نیم ساعت، محتویات تابه را در صافی بریزید و آب گوجهفرنگی را جدا كنید. اینك مخلوط گوجه فرنگی را یك ساعت در یخچال نگه دارید و گاهی آن را هم بزنید تا به طور یكنواخت خنك شود. آنگاه برنج و مخلوط گوجهفرنگی را لابهلای هم در رینگ دلخواهتان بریزید و صاف كنید. سپس رینگ را از پلو جدا سازید و پلو را با برگ ریحان بیارائید.