Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:01

26
مهر
پلوی قالبی با گوجه‌فرنگی

پلوی قالبی با گوجه‌فرنگی

طرز تهیه پلوی قالبی با گوجه‌فرنگی

پلوی قالبی با گوجه‌فرنگی

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

  

روغن زیتون...............................................2 قاشق چایخوری

پیاز ریز خرد كرده........................................1 عدد متوسط

سیر له كرده.............................................2 حبه

گوجه‌فرنگی پوست كنده و پوره كرده ............750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

ریحان خرد كرده.........................................50 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده...............................50 گرم

سركه‌ی بالزامیك ......................................2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل..............................................به میزان لازم

برنج پخته (كته)......................................600گرم ( 3 پیمانه)

 

روش تهیه

 روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و نرم شود. آن‌گاه سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها، ریحان، پنیر پارمسان، سركه‌ی بالزامیك، نمك و فلفل را نیز درون تابه بریزید و مخلوط كنید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید. پس از نیم ساعت، محتویات تابه را در صافی بریزید و آب گوجه‌فرنگی را جدا كنید. اینك مخلوط گوجه فرنگی را یك ساعت در یخچال نگه دارید و گاهی آن را هم بزنید تا به طور یكنواخت خنك شود. آن‌گاه برنج و مخلوط گوجه‌فرنگی را لابه‌لای هم در رینگ دلخواهتان بریزید و صاف كنید. سپس رینگ را از پلو جدا سازید و پلو را با برگ ریحان بیارائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پلوی قالبی با گوجه‌فرنگی تعداد بازديد: 461 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز