Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:52

26
مهر
رب گوجه‌ فرنگی

رب گوجه‌ فرنگی

طرز تهیه رب گوجه‌ فرنگی

رب گوجه‌ فرنگی

 

 

مواد لازم برای 250-300 گرم

 

گوجه فرنگی رسیده.................3 كیلوگرم

نمك......................................3 قاشق سوپخوری

آب.......................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

روش تهیه

گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید و چهار قاچ كنید و همراه با نمك و آب، در قابلمه‌ی مناسبی كه بهتر است لعابی باشد، بریزید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت تقریبی یك‌ ساعت، روی حرارت ملایم بپزید. در این میان، گاهی آن را هم بزنید. سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و بگذارید گوجه‌فرنگی خنك شود. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را در صافی بریزید و آبش را دوباره به قابلمه برگردانید. اكنون قابلمه را دوباره روی اجاق بگذارید تا آب گوجه‌فرنگی بجوشد و غلیظ شود. اینك رب گوجه‌فرنگی فراهم كرده را از روی اجاق بردارید و همینكه خنك شد، آن را در شیشه‌ی استریل كرده بریزید و در یخچال نگه‌دارید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، رب گوجه‌ فرنگی تعداد بازديد: 652 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز