Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 03:38

19
خرداد
دلمه گوجه‌فرنگی

دلمه گوجه‌فرنگی

روش تهیه دلمه گوجه‌فرنگی

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 8 عدد

گوجه‌فرنگی سفت                    8 عدد درشت

نمك                                      به میزان لازم

برنج                                     100 گرم

لپه                                     40 گرم (حدود یك‌چهارم پیمانه)

روغن مایع                           4 قاشق سوپخوری

گوشت چرخكرده                 250 گرم

نمك و فلفل                       به میزان لازم

زردچوبه                            یك‌دوم قاشق چایخوری

پیاز رنده كرده                     1 عدد متوسط

رب گوجه‌فرنگی                  1 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده                  2 قاشق سوپخوری

سبزی معطر خرد كرده       150 گرم (تره، گشنیز، شوید، ترخون، نعنا و مرزه)

روش تهیه دلمه گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید و دایره‌هائی به قطر تقریبی 5 سانتیمتر، از سر آنها بردارید. آن‌گاه داخل گوجه‌فرنگی‌ها را به كمك قاشق چایخوری خالی كنید و نمك بپاشید. سپس برنج و لپه‌ خیسانده را بپزید و در صافی بریزید. حالا روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. اكنون رب گوجه‌فرنگی، زعفران و سبزی را افزوده و 2 دقیقه، تقت دهید. اینك تابه را از روی اجاق بردارید و برنج و لپه را به مواد درون تابه، بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با این مخلوط پر كنید و آنها را در تابه‌ چرب كرده‌ مناسبی بچینید. آن‌گاه دلمه‌های گوجه‌فرنگی را به مدت تقریبی 30 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: گوجه فرنگی، دلمه، دلمه گوجه، دلمه گوجه فرنگی، آموزش دلمه، روش تهیه دلمه، آشپزی با گوجه تعداد بازديد: 787 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز