ایران كوهستانی
مواد لازم پاستای تخممرغ و ژامبون
برای 4-6 نفر
اسپاگتی 350 گرم
روغن 1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 3 حبه
فلفل قرمز آسیاب كرده یكچهارم قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز، خرد كرده 2 عدد كوچك
قرص عصاره سبزی 1 عدد
آب گرم 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
تخممرغ همزده 4 عدد
خامه 180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه)
ژامبون گوشت خرد كرده 5 ورق
اسفناج خرد كرده 100 گرم
پنیر گودای رنده كرده 60 گرم
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رنده كرده به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روش تهیه پاستای تخممرغ و ژامبون
اسپاگتی را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید، در صافی بریزید و گرم نگه دارید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید، سیر، پودر فلفل قرمز و فلفل دلمهای را بیفزائید و تفت دهید. سپس قرص عصاره سبزی حلكرده در آب را بیفزائید و سس را 3 دقیقه، بجوشانید. حالا تخممرغها و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آن را به سس فراهم كرده، بیفزائید.
اكنون ظرف محتوی سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس را پیوسته هم بزنید تا تخممرغ نبندد! (سس باید به حدی غلیظ شود كه پشت قاشق فلزی را بپوشاند). اینك اسپاگتی، ژامبون، اسفناج، پنیر گودا و جعفری را درون سس بریزید و یك دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید تا گرم شود. حالا اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر پارمسان و فلفل سیاه میل كنید.