Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 11:23

10
بهمن
پاستای تخم‌مرغ و ژامبون

پاستای تخم‌مرغ و ژامبون

روش تهیه پاستای تخم‌مرغ و ژامبون

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم پاستای تخم‌مرغ و ژامبون

برای 4-6 نفر

اسپاگتی                                        350 گرم

روغن                                            1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                                   3 حبه

فلفل قرمز آسیاب كرده                      یك‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌‌ای قرمز، خرد كرده              2 عدد كوچك

قرص عصاره‌ سبزی                          1 عدد

آب گرم                                        60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

تخم‌مرغ همزده                              4 عدد

خامه                                          180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

ژامبون گوشت خرد كرده                  5 ورق

اسفناج خرد كرده                          100 گرم

پنیر گودای رنده كرده                      60 گرم

جعفری خرد كرده                          2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده                   به میزان لازم

فلفل سیاه                                  به میزان لازم

روش تهیه پاستای تخم‌مرغ و ژامبون

اسپاگتی را در قابلمه‌ حاوی آب جوش و نمك بپزید، ‌در صافی بریزید و گرم نگه دارید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید، سیر، پودر فلفل قرمز و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و تفت دهید. سپس قرص عصاره‌ سبزی حلكرده در آب را بیفزائید و  سس را 3 دقیقه، بجوشانید. حالا تخم‌مرغ‌ها و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آن را به سس فراهم كرده، بیفزائید.

اكنون ظرف محتوی سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس را پیوسته هم بزنید تا تخم‌مرغ نبندد! (سس باید به حدی غلیظ شود كه پشت قاشق فلزی را بپوشاند). اینك اسپاگتی، ژامبون، اسفناج، پنیر گودا و جعفری را درون سس بریزید و یك دقیقه‌ دیگر روی حرارت نگه دارید تا گرم شود. حالا اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر پارمسان و فلفل سیاه میل كنید.

برچسب ها: آشپزي با تخم مرغ، روش تهیه پاستای تخم‌مرغ و ژامبون، پاستاي تخم مرغ، پاستاي تخم مرغ و ژامبون، مواد لازم پاستاي تخم مرغ تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز