سحر سامانی
مواد لازم تخممرغ سوخاری اسكاتلندی
برای 8 نفر
گوشت چرخكرده گوساله 400 گرم
گوشت چرخكرده مرغ 400 گرم
پیازچه خرد كرده 1 دستهی كوچك
جعفری خرد كرده 50 گرم
پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده كرده یكدوم قاشق چایخوری
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
تخممرغ پخته 8 عدد
آرد به میزان لازم
تخممرغ همزده 2 عدد
خردهنان 150 گرم
روغن سرخ كردنی به میزان لازم
روش تهیه تخممرغ سوخاری اسكاتلندی
گوشت چرخكرده گوساله و مرغ را در ظرف مناسبی بریزید، پیازچه، جعفری، پودر پیاز، پودر سیر، جوز هندی، خردل، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب ورز دهید. آنگاه از مایه فراهم كرده، 8 توپ بسازید. سپس پوست تخممرغهای پخته را بكنید و در آرد بغلتانید.
حالا تخممرغها را میان توپهای فراهم كرده قرار دهید. اكنون آنها را ابتدا در آرد، سپس در تخممرغ و بعد در خردهنان بغلتانید. اینك دوباره توپهای گوشتی را در تخممرغ و خردهنان بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. آنگاه تخممرغ سوخاری را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. حالا تخممرغ سوخاری اسكاتلندی را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با چاتنی، سس خردل، ترشی پیاز و پنیر چدار میل كنید.