فاطمه درویش
مواد لازم تخممرغ پلو
برای 2 نفر
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
برنج پخته 300 گرم (2 پیمانه)
نمك یكدوم قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
پیازچه خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
كنجد 1 قاشق چایخوری
روش تهیه تخممرغ پلو
نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید، برنج پخته و نمك را بیفزائید و آن را به مدت تقریبی 5 دقیقه، تفت دهید. آنگاه تخممرغها و اندكی از نمك را در كاسهای بریزید و هم بزنید. حالا برنج را در یك طرف تابه نگه دارید و باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید. سپس تخممرغها را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا ببندد.
حالا تخممرغها را با برنج مخلوط كنید و چنانچه برنج خشك بود، قدری روغن یا كره به آن بیفزائید. اكنون پیازچه را به مخلوط برنج افزوده و 3 دقیقه، تفت دهید. آنگاه تخممرغ پلو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و رویش كنجد بپاشید.