اعظم گلزارمنش
مواد لازم خوراك تخممرغ با برنج و ادویه
برای 8 نفر
كره 100 گرم
پیاز خرد كرده 2 عدد متوسط
سیر له كرده 2 قاشق چایخوری
زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری
فلفل دلمهای سبز خرد كرده 1 عدد
نمك 1 قاشق چایخوری
رازیانه، آسیابكرده یكدوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز، آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری
زیره، آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز، آسیابكرده یكچهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه، آسیابكرده یكدوم قاشق چایخوری
دارچین یكهشتم قاشق چایخوری
فیله گوجهفرنگی خرد كرده 450 گرم
تخممرغ پخته 8 عدد
برنج پخته 600-750 گرم (4-5 پیمانه)
روش تهیه خوراك تخممرغ با برنج و ادویه
كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آب كنید. پیاز را بیفزائید و 8-10 دقیقه، تفت دهید تا طلائیرنگ شود. آنگاه سیر، زنجفیل فلفل دلمهای، نمك و ادویهها را بیفزائید و تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. سپس گوجهفرنگی را افزوده و 5 دقیقه، بجوشانید.
حالا پوست تخممرغها را بكنید و از درازا نصف كنید و در سس فراهم كرده، بچینید. بهگونهای كه زرده تخممرغها رو قرار بگیرد. اكنون سس را 3-5 دقیقه دیگر بجوشانید و آن را به آرامی، با قاشق روی تخممرغها بریزید. اینك برنج پخته و گرم را در ظرف مناسبی بكشید، سس را بیفزائید و تخممرغها را رویش بچینید.