خوراك كوفته قلقلی و تخممرغ
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخكرده..........................................500 گرم
سیر له كرده ..................................................1 حبه
نعنای ریز خرد كرده...........................................2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد كرده .............................................2 قاشق سوپخوری
دارچین ..........................................................1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب كرده ...................................1 قاشق چایخوری
زیره ............................................................2 قاشق چایخوری
نمك ............................................................به میزان لازم
پودر چیلی ....................................................یك دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون ....................................................1 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد كرده ...........................................1 عدد متوسط
گوجهفرنگی خرد كرده ......................................4 عدد متوسط
زعفران .........................................................1 پینچ
تخممرغ .......................................................4 عدد
برگ گشنیز برای تزئین ..................................به میزان لازم
روش تهیه
گوشت چرخكرده، سیر، نعنا، گشنیز، دارچین، تخمگشنیز، نیمی از زیره، نمك و نیمی از پودر چیلی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مایهی گوشتی بردارید و از آن كوفته قلقلی بسازید. آنگاه در تابهی مناسبی، اندكی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس كوفته قلقلیها را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. اینك كوفته قلقلیها را از تابه درآورید و پیاز را در همان تابه تفت دهید تا نرم شود. حالا گوجهفرنگیها، زعفران، باقیماندهی زیره و چیلی را به پیاز بیفزائید و سس را بجوشانید تا گوجهفرنگیها نرم شوند. اكنون كوفته قلقلیها را درون سس فراهم كرده، بریزید و 10 دقیقهی دیگر آن را بپزید. پس از آن، تخممرغها را روی خوراك بشكنید و بگذارید ببندد. اینك روی خوراك را با گشنیز بیارائید و میل كنید.