خوراك پاستای تابستانی
مواد لازم برای4 نفر
پاستای شكلدار (فارفاله) ............................250 گرم
فلفل دلمهای رنگی ........................................2 عدد
بلال .......................................................... .2 عدد
روغن زیتون..................................................به میزان لازم
نمك و فلفل.................................................به میزان لازم
كدو سبز ...................................................2 عدد متوسط
گوجهفرنگی مینیاتوری (دو نیم كرده) ............... 500 گرم
برگ ریحان...................................................20 گرم
روش تهیه
پاستا را در قابلمهی حاوی آب جوش و نمك بپزید، یك پیمانه از آب پاستا را نگه دارید و باقیماندهاش را در صافی بریزید. آنگاه پاستا را درون همان قابلمه بریزید و كنار بگذارید. سپس فلفلهای دلمهای را در سینی فر بچینید و زیر گریل فر قرار دهید و گاهی آنها را زیر و رو كنید تا پوستشان بطور یكنواخت بسوزد و تقریباً سیاه شود. اكنون فلفلها را در ظرف دردار بگذارید و 10 دقیقه، كنار بگذارید. حالا پوست فلفلها را بگیرید و خرد كنید. پوستهی بلالها را نیز بگیرید و با آب و نمك بپزید. اینك دانههای ذرت را با چاقو جدا كنید و در كاسهای بریزید. آنگاه كدوها را از طول نصف كنید و رویشان روغن زیتون، نمك و فلفل بپاشید و 3-4 دقیقه، در فر زیر گریل قرار دهید. سپس آنها را به اندازههای مساوی ببرید. اكنون فلفلهای دلمهای، كدو، گوجهفرنگیها و نیمی از آب پاستا را به پاستای پخته بیفزائید و مخلوط كنید. حالا ریحان، نمك و فلفل نیز درون پاستا بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا خوراك اندكی گرم شود و آبش كشیده شود. چنانچه پاستا بیش از حد خشك بود، باقیماندهی آب پاستا را بیفزائید. اینك خوراك را برای پذیرائی، در ظرف بكشید.