Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:05

31
تیر
كوكوی گوشت و سبزی (ويــــژه رمضان)

كوكوی گوشت و سبزی (ويــــژه رمضان)

طرز تهیه كوكوی گوشت و سبزی

كوكوی گوشت و سبزی (ويــــژه رمضان)

 

مواد لازم برای 6  نفر

 

روغن برای سرخ كردن......................................60 میلی‌لیتر

سیب‌زمینی مكعبی خرد كرده............................3 عدد متوسط

كدو سبز مكعبی خرد كرده................................3 عدد متوسط

گوشت چرخكرده ...........................................250 گرم

بادمجان پوست كنده و مكبی خرد كرده.................3 عدد

لوبیا سبز خرد كرده و پخته.................................250 گرم

پیاز سرخكرده......................................................1 عدد متوسط

تخم‌مرغ..............................................................5 عدد

زعفران حلكرده....................................................2 قاشق سوپخوری

دارچین  ...........................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

گل سرخ آسیاب كرده..........................................1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل .......................................................به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی................................................1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه

 

فر را با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه تابه را روی حرارت قرار دهید و سیب‌زمینی را در روغن سرخ كنید. سپس سیب‌زمینی را از روغن درآورید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. حالا كدو را نیز در همان تابه تفت دهید تا قدری نرم شود. اكنون گوشت را بیفزائید و تفت دهید و تابه را از روی اجاق بردارید تا مواد اندكی خنك شوند. اینك بادمجان را نیز در روغن تفت دهید تا نرم و طلائی رنگ شود.

سپس آن را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید و روغن اضافیش را بگیرید. حالا سیب‌زمینی، كدو،‌گوشت، بادمجان، لوبیا سبز و پیاز را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و مخلوط كنید. تخم‌‌مرغ‌ها را در كاسه‌ی دیگری بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آن‌گاه زعفران، ادویه، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط تخم‌مرغ را به گوشت و سبزی بیفزائید و خوب هم بزنید. سپس مایه‌ی فراهم كرده را در قالب چربكرده، به گنجایش تقریبی 5/1 لیتر (6 پیمانه) بریزید و كوكو را 15-20 دقیقه در فر بپزید. اكنون كوكو را از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كوكوی گوشت و سبزی تعداد بازديد: 620 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز