كوكوی گوشت و سبزی (ويــــژه رمضان)
مواد لازم برای 6 نفر
روغن برای سرخ كردن......................................60 میلیلیتر
سیبزمینی مكعبی خرد كرده............................3 عدد متوسط
كدو سبز مكعبی خرد كرده................................3 عدد متوسط
گوشت چرخكرده ...........................................250 گرم
بادمجان پوست كنده و مكبی خرد كرده.................3 عدد
لوبیا سبز خرد كرده و پخته.................................250 گرم
پیاز سرخكرده......................................................1 عدد متوسط
تخممرغ..............................................................5 عدد
زعفران حلكرده....................................................2 قاشق سوپخوری
دارچین ...........................................................یكدوم قاشق چایخوری
گل سرخ آسیاب كرده..........................................1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل .......................................................به میزان لازم
رب گوجهفرنگی................................................1 قاشق چایخوری
روش تهیه
فر را با دمای 175 درجهی سانتیگراد گرم كنید و روغن را در تابهی مناسبی بریزید. آنگاه تابه را روی حرارت قرار دهید و سیبزمینی را در روغن سرخ كنید. سپس سیبزمینی را از روغن درآورید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. حالا كدو را نیز در همان تابه تفت دهید تا قدری نرم شود. اكنون گوشت را بیفزائید و تفت دهید و تابه را از روی اجاق بردارید تا مواد اندكی خنك شوند. اینك بادمجان را نیز در روغن تفت دهید تا نرم و طلائی رنگ شود.
سپس آن را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید و روغن اضافیش را بگیرید. حالا سیبزمینی، كدو،گوشت، بادمجان، لوبیا سبز و پیاز را در كاسهی بزرگی بریزید و مخلوط كنید. تخممرغها را در كاسهی دیگری بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آنگاه زعفران، ادویه، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگی را به تخممرغها بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط تخممرغ را به گوشت و سبزی بیفزائید و خوب هم بزنید. سپس مایهی فراهم كرده را در قالب چربكرده، به گنجایش تقریبی 5/1 لیتر (6 پیمانه) بریزید و كوكو را 15-20 دقیقه در فر بپزید. اكنون كوكو را از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.