كتلت مرغ و هويج (ويژه رمضان)
مواد لازم برای 4 نفر
لپه ......................................................120 گرم
پیاز رنده كرده .......................................1 عدد متوسط
هویج رنده كرده......................................1 عدد كوچك
سینهی مرغ چرخكرده.........................400 گرم
تخممرغ..............................................1 عدد
گشنیز خرد كرده..............................100 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه......................به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ كردن .............به میزان لازم
روش تهیه
لپه را بخیسانید، بپزید و پوره كنید. آنگاه لپه، پیاز، هویج، مرغ، تخممرغ، گشنیز، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسهی مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. حالا روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس هر بار قدری از مایهی فراهم كرده را بردارید و به شكل دایره درآورید. اكنون كتلتها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید. آنگاه كتلت را با گوجهفرنگی و لیموترش بیارائید.