Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:35

31
تیر
كتلت مرغ و هويج (ويژه رمضان)

كتلت مرغ و هويج (ويژه رمضان)

طرز تهیه كتلت مرغ و هويج

كتلت مرغ و هويج (ويژه رمضان)

 

مواد لازم برای 4  نفر

 

لپه  ......................................................120 گرم

پیاز رنده كرده  .......................................1 عدد متوسط

هویج رنده كرده......................................1 عدد كوچك

سینه‌ی مرغ چرخكرده.........................400 گرم

تخم‌مرغ..............................................1 عدد

گشنیز خرد كرده..............................100 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه......................به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ كردن .............به میزان لازم

 

روش تهیه

 لپه را بخیسانید، بپزید و پوره كنید. آن‌گاه لپه، پیاز، هویج، مرغ، تخم‌مرغ، گشنیز، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. حالا روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس هر بار قدری از مایه‌ی فراهم كرده را بردارید و به شكل دایره درآورید. اكنون كتلت‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید. آن‌گاه كتلت را با گوجه‌فرنگی و لیموترش بیارائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كتلت مرغ و هويج تعداد بازديد: 644 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز